Lep pozdrav, obiskovalec! [ Prijava

FOSCAM-ST121911233-2

Podpora uporabnikom

Pomoč uporabnikom 28. 2. 2016

Spoštovani uporabniki, gostje strani in registrirani člani!

Tukaj vam je na voljo nekaj napotkov uporabe portala vsioglasi.si za čim lažjo in hitro uporabo.

Kako se registiram kot nov uporabnik?

V navigaciskih gumbih glavnega menija ali na vrhu strani poiščite gumb Registracija, izberite tip uporabnika in sledite sprotnim navodilom in navodilom za vpis v posamezna polja. Naredite lahko ločena profila za oglase privatnih oseb ali podjetij, vaš uporabniški račun pa mora še pregledati in potrditi administracija tega spletnega mesta, če ustreza pogojem uporabe. O aktivacij računa boste obveščeni na vaš ob registraciji naveden e-mail naslov, zato vse uporabnike naprošamo, da redno pregledujejo tudi vsiljeno pošto, ker se pri določenih ponudnikih spletne pošte lahko avtomatično tudi obvestila o registraciji na neko spletno stran preusmerijo v predal nadležne pošte. POMNITE: Uporabniško ime skrbno izberite, ker ga naknadno ne morete zamenjati.

Kaj naj storim, če imam težave s prijavo?

Ponavadi se izpišejo razna opozorila kaj je lahko narobe in , če jih upoštevate se običajno potel lahko prijavite brez večjih težav. Običajno uporabniki le narobe vpišejo prijavne podatke. Če ste te podatke pozabili (geslo) lahko v nastavitvah pod gumbom prijave vaše geslo zamenjate. Če ste pozabili tudi e-mail, preverite v svojih e-poštnih predalih, če nimate kakšnih obvestil s te strani in tako, boste ugotovili s katerim e-mail naslovom ste se registrirali. Če ste pozabili uporabniško ime vam lahko pomaga le administracija (podpora) tega spletnega mesta.

Kaj lahko samostojno objavim?

Kot registrirani član lahko urejate polja uporabniškega in oglaševalskega profila ter vnos gradiva v male oglase. Dodajate lahko vse tiste podatke (tekst, slike, video, URL povezave itd.), ki jih pripadajoča polja za posamezno omenjeno funkcijo omogočajo.

Česa ne morem objaviti čeprav sem registriran/a in prijavljen/a v stran?

Ne morete samostojno vnašati blog prispevkov (to storijo naši tehniki po dostavi gradiva in po ceniku na strani), ter objavljati oglasov za privatno posojanje denarja, neprimerne vsebine ali oglase s sumom na goljufijo ali preprodajo protizakonito odtujenega blaga. Tako oglasi ali ne bodo objavljeni ali pa bodo zablokirani. Več o tem v pogojih uporabe, navodilih, zasebnosti in ostalih obvestilih v prispevkih pod gumbi navigacije spodjnega menija v nogi te spletne strani. Pozorni bodite glede objav prepovedanih substanc (droge ali druge prepovedane substance), alkohol, tobak, orožje ali nudenje telesnih organov za presaditev proti prodaji.

Kaj moram obvezno upoštevati pred registracijo in / ali objavo gradiva na portalu vsioglasi.si?

Prebrati morate in se strinjati s pogoji uporabe, zasebnostjo, navodili in ostalimi obvestili za uporabnike, ki se nahajajo na strani, oziroma v spodnjem meniju v nogi te spletne strani. Ko se enkrat registrirate ste zakonsko avtomatično podvrženi pogodbenemu razmerju z lastniki (upravitelji) portala vasioglasi.si glede opisa v tem odstavku in avtomatično tudi sami odgovorni za morebitne kršitve uporabe glede na pogoje in navodila.

Česa ne smem početi na spletnem mestu vsioglasi.si?

Več o tem v pogojih uporabe, zasebnosti, navodilih uporabe in ostalih obvestilih za uporabnike. Povezave do teh informacij se nahajajo v gumbih spodnjega menija v nogi te spletne strani.

Kako se lahko še bolj informiram glede možnosti uporabe spletnega mesta vsioglasi.si?

Lahko uporabite kontaktni obrazec za povpraševanje ali podporo uporabnikom in v čimkrajšem času vam pošljemo odgovor. Med delavniki nas lahko pokličete na telefonsko številko, ki se nahaja v kontaktnem obrazcu.

Kaj vam priporočamo s strani administracije?

Najprej se informirajte na vseh informativnih prispevkih iz spodnjega menija v nogi strani ali pa kontaktirajte z nami v kolikor imate težave z uporabo portala katero ne uspete sami rešiti.

Veseli bomo vseh vaših predlogov, kritik, ali opozorila na neprimerno vsebino ali morebitne slovnične ali tehnične napake na strani, ki jih boste morda poslali (preko kontaktnega obrazca), da bi  s tem še izboljšali delovanje spletne strani, ali odpravili morebitno tehnično okvaro, kajti v poplavi podatkov tudi naša vzdrževalna služba lahko brez pomoči uporabnikov marsikaj spregleda.

* Besedilo v tem prispevku spada (kot dodatna informacija) med pogoje uporabe. Tudi v pogojih uporabe (spodaj) se nahaja povezava do tega prispevka.

Administrator.

Delite oglas s/z:

     

610 vseh ogledov, 1 danes

  

Grafični oglasi

 • Hitri servis toplotnih naprav - Plami d.o.o.

  s strani na 16. 12. 2014 - 0 Komentarji

  Opravljamo servis vseh elektro porabnikov na vašem domu (razen pralnih in pomivalnih strojev…), ter izvajamo manjše elektro inštalacije. Hitri servis – Plami d.o.o. Nudimo tudi:

 • Pozdravljeni spletni uporabniki

  s strani na 9. 12. 2014 - 0 Komentarji

  Dobrodošli na spletni oglasnik reklamnik! Uporaba je hitra, enostavna z oglasnimi kategorijami za različne izdelke in storitve. Želimo vam uspešno poslovanje na našem portalu. Administracija, reklamnik.si

 • Brezplačni oglasi za podjetja

  s strani na 30. 3. 2017 - 0 Komentarji

  Pozdravljeni. Naj vas obvestimo, da bo do 01. 06 2017 potekala akcija za brezplačne male oglase za podjetja v paketu ” Osnovni ” za 50 oglasov na leto.

 • Brezplačno za humanitarnost

  s strani na 20. 4. 2015 - 0 Komentarji

  Spoštovani! Na portalu vsioglasi.si lahko humanitarna društva, humanitarne organizacije, dobrodelne organizacije, društva invalidov, zveze slepih in slabovidnih, zveze gluhonemih in podobno oglašujete brezplačno. Ob prvi oddaji oglasa izberite brezplačni paket.

 • Oglaševanje

  s strani na 22. 12. 2014 - 0 Komentarji

  Spoštovani. Oglaševanje je v današnjem času okno v svet nekomu, ki želi biti viden in dostopen za eventualne poslovne stranke ali privatno odprodajo rabljenih reči. Trgovanje in kvota premoženja sta od nekdaj krojila kvaliteto življenja ljudi zatorej ni naključje, da se v raznih oglasih pojavljajo pretežno uspešne firme, uspešne pa so zato, ker po večini […]

Iz Bloga

 • Brezplačni oglasi za podjetja

  s strani na 30. 3. 2017 - Komentarji so izklopljeni za Brezplačni oglasi za podjetja

  Pozdravljeni. Naj vas obvestimo, da bo do 01. 06 2017 potekala akcija za brezplačne male oglase za podjetja v paketu ” Osnovni ” za 50 oglasov na leto.

 • vsioglasi.si naprodaj

  s strani na 16. 12. 2016 - Komentarji so izklopljeni za vsioglasi.si naprodaj

  OBVESTILO: Zaradi zapiranja firme se profesionalni oglasnik vsioglasi.si prodaja. Minimalna cena je 2000,00 EUR z vštetim gostovanjem in domeno do poteka naslednjega podaljšanja za okoli 60,00 EUR na leto, vzdrževanje in /ali priučitev administracije in upravljanja s stranjo v dogovoru z novim lastnikom. Stran ima vse potrebne kategorije, tipov registracij za uporabnike in licenčne komponente. […]

 • Raj za otroke – športne in zabavne...

  s strani na 7. 6. 2016 - Komentarji so izklopljeni za Raj za otroke – športne in zabavne počitnice

  Tenis center Dolenjske Toplice: 4 tenis igrišča, bife, prostor za otroke, jasa sredi gozda, sprehajalne poti, v bližini kopališkega turističnega centra bazenov Terme Krka – Dolenjske Toplice. Starše vabimo da vpišejo otroke v organizirane počitnice za z vključeno prehrano, zavarovanjem ter mentorji za posamezne aktivnosti.

 • Tenis center Dolenjske Toplice – S...

  s strani na 27. 4. 2016 - Komentarji so izklopljeni za Tenis center Dolenjske Toplice – Sezona 2016

  Na veselje rekreativcev, športnikov in ljubiteljic in ljubiteljev tenisa je v petek 15. 04. 2016 odprl svoja vrata prenovljeni tenis center Dolenjske toplice.

 • Akcija! Brezplačno za turizem.

  s strani na 9. 4. 2016 - Komentarji so izklopljeni za Akcija! Brezplačno za turizem.

  Spoštovani! Ne spreglejte akcije na portali vsioglasi.si, ki vam od 10. 04. 2016 do vključno 01. junija 2016 omogoča brezplačne objave za turizem.

Arhiv prispevkov

Prostor tudi za vaš oglas