Foscam FI9901EP 4.0 Megapixel PoE IP kamera

Foscam FI9901EP (H264 + 4,0 milijona slikovnih pik) je integrirana IP nadzorna kamera za uporabo na prostem s 6x digitalno povečavo! Združuje visoko kakovostno digitalno video kamero z omrežno povezljivostjo in zmogljiv spletni strežnik, ki zagotavlja ostro video sliko na namizju računalnika, tabličnem računalniku ali pametnem telefonu od kjerkoli v vašem lokalnem omrežju ali preko interneta. Vgrajen ima PoE vmesnik, ki ji omnogoča napajanje preko UTP omrežnega kabla.
Video slika visoke kakovosti se prenaša preko LAN omrežja s hitrostjo do 30 sličic na sekundo in uporabljajo H264 tehnologijo strojne kompresije. Ločljivost slike je (2560 × 1440) (4M točk). Foscam FI9901EP kamera temelji na standardu TCP / IP. Vsebuje spletni strežnik, ki podpira Internet Explorer. Kot rezultat tega je upravljanje in vzdrževanje kamere na preprost način z uporabo omrežja, ki omogočajo daljinsko konfiguracijo, zagon in nadgradnjo strojne programske opreme. Foscam FI9901EP se lahko uporabljajo za spremljanje – nadzor na področjih, kot so nadzor Vašega doma, parkirišča, skladišča, pisarne ….

Kamera FI9901EP ima vgrajenih 30 IR LED diod ki ji omogočajo nadzor v temi do 2o metrov.

Tehnologija naprednega slikovnega senzorja in Ambarella čipa obdeluje 4,0 milijona slikovnih pik. V primerjavi z 1080P kamero, si lahko ogledate veliko ostrejši video, s tem pa dobiste več podrobnosti. » Če si želite ogledatiposnetek resolucije 4,0 milijona slikovnih pik, se prepričajte, da vaš monitor, računalnik ali pametni telefon podpira resolucijo 2560 × 1440 .